KONTAKTA MARINEONLINE.SE

Du kan skriva till oss alla vardagar mellan 9 och 14

E-MAIL: INFO@MARINEONLINE.SE

Vi strävar efter att besvara mails blixtsnabbt och senast följande vardag. Har du specifika produktfrågor, så skicka oss gärna ett mail, så finner vi bästa möjliga svar till dig - oftast inom få timmar. 

RETURADRESS

MarineOnline.se
Korsvej 3
DK-6000 Kolding
Danmark

Det är viktigt att du skickar din retur med leverans till vår företagsadress då vi inte har möjlighet för att hämta paket på Postens ombud.
Du har själv ansvar för varan tills den är tillbaka, så vi rekommenderar att skicka returen med möjlighet för att spåra den. 

KUNDSERVICE

MarineOnline.se
Nupark 51
DK-7500 Holstebro
Danmark

Mail: info@marineonline.se


VAT-nr.: SE502072051101
CVR-nummer: DK-33372523
MarineOnline.se är en del av Marineudstyr.dk ApS.

AFFILIATE MARKETING

Skulle du vilja ha möjligheten att tjäna lite extra pengar när du tipsar dina följare om bra produkter och kända brands som du redan gillar? Anslut som affiliate till MarineOnline.se: AdRecord + MarineOnline

PROFIL

MarineOnline.se är din nya förhandlare av båttillbehör online. Vi öppnade vår svenska webbshop i starten av 2012, men vi känner branschen riktigt bra, då vi har funnits på marknaden i Danmark sedan 2010 med Marineudstyr.dk.

Vi har 14.000 varunummer i shoppen. Vi hoppas kunna bli din föredragna leverantör av båttillbehör, eftersom vi har ett stort och allsidigt utbud - till förnuftiga priser!

Vi fokuserar på det rätta priset, snabb leverans och gott humör, och det är vårt mål, att du alltid ska bli nöjd när du handlar hos oss - så att du med gott samvete kan rekommendera oss till dina båtvänner och bekanta.

MarineOnline.se är en del av företaget Marineudstyr.dk ApS i Danmark, som även driver flera andra internetbutiker. Vi kör också en hemsida med billig hyrbil.