Vetus

I över 50 år har VETUS opererat i internationell nivå med att utveckla, distribuera och sälja båtmotorer, generatorer och teknisk utrustning till fritidsbåtar och mindre kommersiella båtar.

VETUS grundades 1964 och har sitt huvudsäte i Holland. En väsentlig del av VETUS filosofi är att följa mottot ”innovation through design”, vilket betyder att företaget designar en produkt och efterföljer med tester så att de kan bli experter på produkten. Detta genom att produkten justeras och testas om och om igen tills önskat resultat nås.

VETUS har ungefär 4000 produkter som har designats av VETUS ingenjörteam. Syftet med VETUS produkter är att göra livet på båten enkelt och underhållande. VETUS produkter, som för exempel deras båtpropeller, är därför lätta att installera och driva eftersom VETUS vill gärna att deras användare får så mycket fri tid som möjligt på båten, så att de kan slappna av istället för att arbeta. VETUS säljer inte bara enstaka produkter, utan hela kompletta system. Det vill säga, du hittar inte bara en båtpropell, utan även alla tillbehör som behövs för att utföra installationen av produkten. VETUS erbjuder hela det kompletta

 

No products for this manufacturer.

Products from other brands