• FRI FRAKT

  för order över 1250 SEK

 • SNABB LEVERANS

  med Schenker ombud

 • 30 DAGARS ÅNGERRÄTT

  full returrätt - utan frågor

 • ENKEL BETALNING

  med kort eller KLARNA faktura

 • SÄKERT BETALSÄTT

  med PensoPay och 3dsecure

Katadyn

Katadyn har utvecklat och producerat vattenbehandlingssystem och produkter till den marina industrin i över 80 år. Efter att utvecklat ett sätt att rengöra vattnet genom elektrolytisk absorbtion med silverjoner 1926 blev Katadyn grundlagt 1928. Företagets verksamhet anlades i Zürich, men har idag dotterbolag i både Europa och USA.

 

Katadyn har specialiserat sig på dricksvatten för marinindustrin men även för militären och för nödhjälpsarbete m.m. Ombord på en båt är Katadyn´s elektriska vattenavsaltare ett måste om du vill ha rent dricksvatten till hands. På detta vis behöver du inte under långa segelturer eller höga temperaturer vara rädd om vattendunken tar slut. Med en elektrisk vattenavsaltare kopplad till din pump kan du nämligen på ett ekonomiskt sätt dricka rent dricksvatten direkt från kranen - precis som du är van att göra hemma.

Katadyn har över 50% av marknadsandelen i marknaden och är alltså klart ledande inom detta område. Deras produkter har nämligen en hög kvalitet och en variation av dricksvattenlösningar.