• FRI FRAKT

  för order över 1250 SEK

 • SNABB LEVERANS

  med Schenker ombud

 • 30 DAGARS ÅNGERRÄTT

  full returrätt - utan frågor

 • ENKEL BETALNING

  med kort eller KLARNA faktura

 • SÄKERT BETALSÄTT

  med PensoPay och 3dsecure

Furrion

Furrion är ett amerikanskt märke som grundades 2004 av tre stiftare som hade samma vision. Att göra framtiden perfekt. De har därför skapat en rad innovativa produkter för bl.a. båtmarknaden bestående av lösningar för olika elektriska system.

Furrion har nämlige utvecklat en rad olika elkablar som kan var mycket praktiska att ha på en båt. Kablarna har avancerade säkerhetsegenskaper och är utrustade med SMART-teknologier som gör att din båt säkert och effektivt kan bli “powered up”.

Detta populära amerikanska märke har ett brett utbud på kablar, eluttag m.m. Furrions elkablar är tillverkade i slitstarkt plastmaterial där den gula färgen dominerar i många av deras kabelprodukter. På detta vis är det lätt att urskilja dem och du undviker att snubbla på dem i marinan. Dessutom har flera av produkterna LED-lampor som lyser upp när de är installerade, så att du kan kontrollera om din båt har laddats upp. Furrion är en relativt ny aktör på marknaden, men resultaten talar för sig själva - detta är produkter du gärna vill ha ombord på din båt.