TOPSÆLGER

SPAR 17%

Lalizas Sigma uppblåsbar räddningsväst med D-ring - Uppblåsbar räddningsväst - båtutrustning | 1

Videos

Lalizas Sigma uppblåsbar räddningsväst med D-ring

Lalizas

1186017

New

Typ: Uppblåsbar (automatisk utlösning)
Flytkraftt: 170 Newton
Kroppsvikt: Upp till 120kg
Certifiering: ISO 12402-3

745,00 kr

tax incl.

899,00 kr

Denna produkt har sålts

174 times

I lager

  • FRI FRAKT

    för order över 1500 sek

  • SNABB LEVERANS

    med schenker ombud

  • 30 DAGARS ÅNGERRÄTT

    full returrätt - utan frågor

Beskrivning

Uppblåsbar räddningsväst certifierad efter den nya ISO12402-3 standarden med strängare krav. Västen upplöses automatiskt vid kontakt med vattnet, vänder om personen på ryggen, och håller huvudet ovanför vattnet för att förhindra drunkning vid medvetslöshet. Sigma-västen är en mycket prisvärd räddningsväst och den är lämplig för vuxna upp till 120 kg. Med D-ring för enkel fästning av livlinan direkt på västen.

Information om servicesetet. Om du behöver ett extra serviceset, eller om du ska beställa ett nytt, så bör du veta att Sigma-västen ändrade design i 2016. Lägg därför märke till om du har en ny eller en gammal Sailor-väst, så att du beställer det rätta servicesetet.

Det rekommenderas att fritidsseglare köper en väst med inbyggd säkerhetssele och D-ring (se minibilden) med tillhörande CE-märkt livlina. Speciellt när man är ensam i båten, under mörker, och vid dåligt väder är detta obligatoriskt. Se Lalizas livlina under. OBS: Väger användaren över 120 kg rekommenderar vi en räddningsväst på minst 275N (se under).

Relateret

Fler produkter som kanske också intresserar dig